Antal portioner: 4
Färdigt på: 15 min
Ingredienser
4 st avokado
1 st citron, saften
0.5 dl grönsaksfond
2 st vitlöksklyftor
0.5 st röd lök
0.5 burk jalapeño
3 dl vatten
2 dl torr cider från Bretagne
2 dl crème fraiche
Salt och ev svartpeppar
Gör så här
1. Dela och gröp ur innehållet i fyra avokados och lägg i mixer.
2. Droppa genast över citronsaften.
3. Tillsätt skalad (men ej hackad) rödlök och vitlök, jalapeño och mixa till en slät kräm.
4. Tillsätt fond, kokande vatten och cider tills konsistensen är lagom för din smak.
5. Rör sist ned crème fraiche och smaka av med salt och ev peppar tills du är nöjd!
Hej,
SvaraRaderaJag jobbar för sajten HittaRecept.se. Vi såg att du har goda recept i din blogg (http://cider-calvados.blogspot.se) och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Matbloggstoppen".
Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!
Här kan du se hur många som är med i Matbloggstoppen på HittaRecept.se - http://www.hittarecept.se/matbloggstoppen
Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Matbloggstoppen!
Vänlig hälsning,
Pauline Torres
pauline@hittarecept.se