Cider och calvados

fredag 13 augusti 2010

Välkommen!


Välkommen hit!
Det här är en plats som vill värna om äppelkultur.
Vi vill inspirera till att ta vara på äpplen och förädla dem. Vi tycker om äpplen, must, cider, pommeau och calvados och vill tipsa om goda produkter, var man kan hitta dem och hur man göra dem!
Upplagd av Pomona kl. 23:50
Etiketter: calvados, cider, pommeau, äppelkultur

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Startsida
Prenumerera på: Kommentarer till inlägget (Atom)

Bloggarkiv

  • ►  2013 (9)
    • ►  mars (3)
    • ►  januari (6)
  • ►  2012 (30)
    • ►  december (1)
    • ►  november (3)
    • ►  oktober (3)
    • ►  september (3)
    • ►  augusti (3)
    • ►  maj (5)
    • ►  april (1)
    • ►  mars (4)
    • ►  februari (3)
    • ►  januari (4)
  • ►  2011 (48)
    • ►  december (2)
    • ►  november (6)
    • ►  oktober (4)
    • ►  september (3)
    • ►  augusti (6)
    • ►  juli (1)
    • ►  juni (1)
    • ►  maj (4)
    • ►  april (4)
    • ►  mars (5)
    • ►  februari (6)
    • ►  januari (6)
  • ▼  2010 (39)
    • ►  december (1)
    • ►  november (6)
    • ►  oktober (9)
    • ►  september (9)
    • ▼  augusti (14)
      • Ciderhusregler
      • Vadå pommeau?
      • Röd som en tomat
      • Rosécider
      • Magiskt mathantverk
      • Mer pressar...
      • Ciderpress!
      • Pomme captive
      • Små beska med tjockt skal
      • Och i Danmark går det...
      • I Norge kan de...
      • Varför finns ingen riktig cider tillverkad i Sverige?
      • Vad ska man göra av alla äpplen?
      • Välkommen!
Temat Enkel. Använder Blogger.